Σκούπα μόνο για άντρες !!! (video)

Προσπαθείτε να πείσετε τους άντρες του σπιτιού να βοηθήσουν λιγάκι με το καθάρισμα, αλλά μάταια; Σας έχουμε τη λύση! Είναι η σκούπα που θα ξετρελάνει κάθε άντρα ανεξαρτήτου ηλικίας! Μάλιστα μπορείτε να τους βάλετε να την φτιάξουν μόνοι τους!

Τώρα όλοι μπορούν να συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού με την απίθανη αυτοσχέδια τηλεκατευθυνόμενη σκούπα – αυτοκίνητο!

Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας εύκολα και διασκεδαστικά.

Είναι απλή στην κατασκευή, οικονομική, ευχάριστη, αστεία και πάνω απ’ όλα πανέμορφη!


Τι θα χρειαστείτε:

1. Ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο της αρεσκείας σας
2. Μια ηλεκτροστατική σκούπα με πανάκια

Αρχικά προσαρμόζετε την σκούπα στο σασί του αυτοκινήτου.
Για τον σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι πλαστικού ή μετάλλου ή ακόμη και κάποια κενή πλακέτα ολοκληρωμένου κυκλώματος. Η τελευταία λύση είναι πολύ βολική γιατί οι πλακέτες είναι πολύ ανθεκτικές και σας γλιτώνουν από έξτρα κόπο καθώς δεν θα χρειαστεί να τρυπήσετε μιας και διαθέτουν ήδη τρύπες.


Και καθαρίζει πραγματικά αυτό το πράγμα; Όπως θα δείτε στο βίντεο επίδειξης που ακολουθεί αρκετά ικανοποιητικά! Είναι παρά πολύ γρήγορη απλώς ενδέχεται να παρουσιάσει μικροπροβλήματα στο στρίψιμο καθώς η αίσθηση μπορεί να είναι λίγο περίεργη. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάτι τέτοιο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλά να ρυθμίσετε λίγο την επιφάνεια της σκούπας ώστε να σέρνεται στο δάπεδο πιο ομοιόμορφα.

http://www.piperies.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)