Caffrey: Η γάτα Περσίας που περπατάει με δύο μόλις πόδια !!! (Video)

Δείτε το βίντεο του Caffrey. Ένας γάτος που καταφέρνει να περπατάει με δύο μόλις πόδια και εντυπωσιάζει με τη θέληση του

Είναι γάτα Περσίας και καταφέρνει να περπατά με τα δύο της πόδια. Το παράδοξο είναι, ότι και τα δύο πόδια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο συμπαθέστατος Caffrey, είναι από την ίδια πλευρά του σώματος του.

Όταν ήταν τριών ετών, ο Caffrey παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το μπροστινό αριστερό πόδι του γάτου αφού τον υπέβαλλαν σε συνεχείς επεμβάσεις, συνολικού κόστους £4,000.

Επί δέκα χρόνια, εκείνος ζούσε κανονικά και είχε συνήθισε να κάνει τα πάντα με τα τρία του πόδια. Τέσσερις μήνες μετά όμως, και σε ηλικία 13 ετών, το μέχρι τότε υγιές αριστερό του πόδι, παρουσίασε νέα προβλήματα. Η 58χρονη ιδιοκτήτρια του Sue Greaves, αναγκάστηκε να τον μεταφέρει και πάλι στον κτηνίατρο, ο οποίος ακρωτηρίασε και το μοναδικό αριστερό πόδι του γάτου.

Η ίδια ήταν σίγουρη πως η γάτα της δεν θα ξαναπερπατούσε. Με μεγάλη της έκπληξη όμως, διαπίστωσε ότι ο Caffrey δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να περπατάει κανονικά, εντυπωσιάζοντας τους ιδιοκτήτες του που εξ αρχής άλλωστε είχαν αποφασίσει να μην του κάνουν ευθανασία. Το βίντεο, τα λέει όλα.

Caffrey από CDemo83
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)