Κομμάτια του μετεωρίτη πωλούνται ήδη στο ίντερνετ !!!

Ένα τρόπο για να πλουτίσουν από τον μετεωρίτη ανακάλυψαν οι ευφάνταστοι επιχειρηματίες της πόλης Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια. 

Λίγες ώρες αφότου κομμάτια μετεωρίτη έπεσαν σαν βροχή πάνω από την ρωσική αυτή πόλη το πρωί της Παρασκευής, εμφανίστηκαν αρκετές ιστοσελίδες που πωλούν «κομμάτια μετεωρίτη».

(Photo: Moscow Times)
Θραύσμαατα δύο εκατοστών από το ουράνιο σώμα, που τραυμάτισε εκατοντάδες, πωλούνται προς 500 ρούβλια το ένα (περίπου 12 ευρώ), σύμφωνα με την εφημερίδα «Moscow Times».  

«Το πουλάω γιατί δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε. Εχει αρκετές γρατζουνιές αλλά γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση», έγραψε ένας χρήστης του ίντερνετ ονόματι Αλεξέι από το Μαγκνιτογκόρσκ, κοντά στο Τσελιάμπινσκ. Μια εικόνα του «κομματιού μετεωρίτη» προς πώληση υπάρχει στο τμήμα των κοσμημάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος Avito.ru.

Άλλος χρήστης ονόματι Ντμίτρι πουλάει ένα κομμάτι μετεωρίτη βάρους 3,7 γραμμαρίων που βρήκε στις όχθες της λίμνης Τσεμπαρκούλ, περίπου 60 χλμ δυτικά του Τσελιάμπινσκ.  

Οι πωλήσεις αυτές εμφανίστηκαν στο ίντερνετ παρά τις προειδοποιήσεις να μην αγγίξει κανείς τα κομμάτια του μετεωρίτη. Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ έγραψε στο twitter ότι οι αρχές τον προειδοποίησαν να μην ακουμπήσει τα κομμάτια.   

«Προειδοποιούν τα Ουράλια ότι δεν υπάρχει ακτινοβολία αλλά δεν πρέπει να ακουμπήσει κανείς τα κομμάτια. Πιθανή τοξική μόλυνση», έγραψε. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)