Ζευγάρι δολοφονήθηκε κατά... λάθος λόγω Google Maps;

Τον Μάιο του 2010 ένα ζευγάρι βρέθηκε δολοφονημένο στο Ουισκόνσιν. Για τον φόνο κατηγορήθηκε ο γιος του, ο οποίος τους βρήκε νεκρούς.

Κι ενώ ο ίδιος εκτίει ποινή δις ισόβια και αρνείται κατηγορηματικά την ενοχή του, οι ερευνητές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο ο 68χρονος Ντένις Κούλα και η 65χρονη Μέρνα να έπεσαν θύματα των λάθος οδηγιών που έδωσε στον δολοφόνο το... Google Maps!

Η εκδοχή της ληστείας είχε αποκλειστεί. Ο τρόπος της δολοφονίας αποδείκνυε ότι ο δολοφόνος ήταν πιθανότατα επαγγελματίας.

Λίγες ημέρες πριν το ζεύγος βρεθεί νεκρό, ένας γείτονας, διευθυντής σε τοπική τράπεζα, είχε δεχθεί πολλές απειλές για τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αυτές οδήγησαν τους ερευνητές να θεωρήσουν ότι ο δολοφόνος μπορεί να ακολούθησε λάθος οδηγίες στο GPS του.


Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του CBS News, όταν βάλεις στο Google Earth τη διεύθυνση του γείτονα του ζευγαριού, η εικόνα επικεντρώνεται στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.

Η αστυνομία θεώρησε ότι υπεύθυνος για τη δολοφονία είναι ο γιος του ζευγαριού, Έρικ Κούλα, ο οποίος μία ημέρα μετά τον θάνατο των γονιών του -και ενώ όπως δηλώνει ο ίδιος δεν γνώριζε ακόμα γι' αυτόν- εξαργύρωσε μια επιταγή 50.000 δολαρίων στην τράπεζα με την υπογραφή του πατέρα του.

«Μου την είχε δώσει πάρα πολύ καιρό και είχα ξεχάσει να την εξαργυρώσω» δηλώνει ο ίδιος. Οι ερευνητές βρήκαν κενά στην ιστορία του, όπως και στο άλλοθί του, ενώ τα τεράστια ποσά που έδινε ο Ντένις Κούλα για να στηρίξει την αποτυχημένη καριέρα του γιου του, έδιναν κίνητρο στον Έρικ για να πραγματοποιήσει τη δολοφονία.

Στην υπόθεσή του δεν βοήθησε και το σημείωμα «Σε κανόνισα» που έγραψε ο Έρικ και τοποθέτησε στο γραμματοκιβώτιο του πατέρα του. «Η αστυνομία είχε ανακρίνει τον 16χρονο γιο μου. Ήταν βλακεία αυτό που έκανα, αλλά ήθελα απλά να μας αφήσουν ήσυχους και να ψάξουν για τον δολοφόνο των γονιών μου» είπε ο ίδιος.

Πάντως, σημάδια παρουσίας του στο σπίτι τη στιγμή του φόνου δεν βρέθηκαν. 


http://www.tanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)