Τέλος η δωρεάν διάθεση των Google Apps !!!

H Google ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική αλλαγή στρατηγικής, η οποία θα επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, αφού θα παύσει να διαθέτει δωρεάν την business σουίτα των Google Apps.

Ο Clay Bavor, διευθυντής των Google Apps, αναφέρει πως αυτή η κίνηση γίνεται με στόχο να επικεντρωθούν στην ποιότητα της εμπειρίας των χρηστών και στην παροχή καλύτερης υποστήριξης για τους εταιρικούς πελάτες.

Όσοι πάντως έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία, θα συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν δωρεάν, είτε πρόκειται για εταιρείες είτε για ιδιώτες.


Η Google θα συνεχίσει να παρέχει την υπάρχουσα υπηρεσία ως “basic”, ενώ η έκδοση premium business θα είναι αυτή που θα διατίθεται με συνδρομή και όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν σε αυτή θα πληρώνουν 50 δολάρια το χρόνο. 

Το πακέτο αυτό θα παρέχει 24ωρη υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης, 25GB αποθηκευτικού χώρου για emails και εγγυημένη διαθεσιμότητα υπηρεσιών 99,9%.

Σε μια προσπάθεια να διαχωριστούν οι εταιρικοί χρήστες από τους ιδιώτες, η Google προτρέπει τους δεύτερους να εγγράφονται στο Gmail, στο Google Drive και τις άλλες υπηρεσίες που πιθανώς χρειάζονται και όχι στα Google Apps, τα οποία υπολογίζεται πως χρησιμοποιούν πάνω από 5 εκατομμύρια επιχειρήσεις και περισσότεροι από 40 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.


http://stergiog.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)