Πάρτι σε ρωσικό ψυχροπολεμικό καταφύγιο παραμονές της καταστροφής του κόσμου !!!

Μόσχα, Ρωσία
Καταφύγιο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, που είχε σχεδιαστεί για τους σοβιετικούς ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, θα λειτουργήσει ως χώρος πάρτι για όσους Ρώσους θέλουν να πληρώσουν εισιτήριο 1.000 δολαρίων για να γλυτώσουν από το τέλος του κόσμου.

Το καταφύγιο Νο 42, σήμερα αξιοθέατο για τους τουρίστες, βρίσκεται 56 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο κέντρο της Μόσχας, κοντά στο Κρεμλίνο, και μπορεί να φιλοξενήσει ως 300 ανθρώπους.

Το πάρτι διάρκειας 24 ωρών θα αρχίσει ακριβώς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Θα υπάρχουν χώροι για όλους, ακόμα και για τα παιδιά, και έχουν οργανωθεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως προβολές και ομιλίες με θέμα την αποκάλυψη.

Επίσης θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με άλλα καταφύγια στον υπόλοιπο κόσμο.

Ένα από αυτά βρίσκεται σε ξενοδοχείο στο όρος Ρτάν της Σερβίας. Οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως είναι το μοναδικό ασφαλές μέρος, για να επιβιώσει κανείς από την απόλυτη καταστροφή, λόγω των μυστικιστικών δυνάμεων του βουνού, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, «κατάπιε έναν κάστρο στο οποίο ζούσε διάσημος μάγος», παγιδευοντάς τον στο εσωτερικό του. 
http://news.in.gr
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)