Σπίτια έτοιμα να ανταπεξέλθουν στο τέλος του κόσμου !!! (video)

Αν κάποιος φοβάται πως πλησιάζει το τέλος του κόσμου, αν πιστεύει στο ημερολόγιο των Μάγιας ή στην επικείμενη συντέλεια και μπορεί να διαθέσει 60.000 δολάρια και να μείνει στην Αμερική, τότε έχει βρει μια λύση στα μέτρα του.

Μία επιχείρηση με είδη επιβίωσης που εδρεύει στη Φλόριντα κατασκευάζει καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή. 

Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012», οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν 60.000 δολάρια για να το αποκτήσουν.

Οι αγοραστές των καταφυγίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες, μπορούν να τα τοποθετήσουν 6 μέτρα κάτω από το έδαφος. 

Όταν λοιπόν έρθει η καταστροφή του κόσμου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με ασφάλεια και άνεση στους σωλήνες τους, οι οποίοι διαθέτουν flat screen τηλεοράσεις και CCTV για να βλέπουν οι κάτοικοι τι γίνεται εκτός του σωλήνα. Πάντως, μεγάλο μειονέκτημα των κατασκευών της εταιρείας είναι ότι οι σωλήνες δεν διαθέτουν ντουζιέρα.  

Οι σωλήνες που έχουν μήκος 10 μέτρα και πλάτος 3 μέτρα έχουν κατασκευαστεί για να είναι πλήρως λειτουργικοί ακόμα και 6 μέτρα κάτω από το έδαφος. Είσοδοι υπάρχουν και από τις δύο μεριές του σωλήνα, ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα επιτρέπει στους κατοίκους που έχουν και γείτονες, να πηδούν από το ένα καταφύγιο στο άλλο!

Δείτε το video...
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)