Αυτή είναι η μυστική συνταγή της Coca-Cola; (video)

Αυτή είναι η μυστική συνταγή της Coca-Cola;

Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο στο άκουσμα της είδησης ότι ένας άνδρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ ανακάλυψε τη μυστική συνταγή της Coca-Cola, η οποία αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό για περισσότερο από 100 χρόνια και βρίσκεται κλειδωμένη σε ένα χρηματοκιβώτιο στα γραφεία της εταιρείας στην Ατλάντα.

Ο πιλότος Κλιφ Κλούγκε και η σύζυγός του Αρλίν Ρίνγκολντ υποστηρίζουν ότι πριν από τέσσερα χρόνια αγόρασαν αρκετά κουτιά με παλιά έγγραφα. Στο κουτί με τις επιστολές, βρήκαν μία συνταγή από το 1943, που ο Κλούγκε θεωρεί ότι πρόκειται για τη συνταγή της Coca-Cola , λόγω αρκετών αναφορών που γίνονται στο αναψυκτικό.
Ο Κλούγκε έβγαλε αμέσως... στο "σφυρί" τη συνταγή αυτή. Η τιμή εκκίνησης της σε δημοπρασία στο Ebay είναι 5 εκ. ευρώ, ενώ αν κάποιος θέλει να την αγοράσει αυτόματα, μπορεί να διαθέσει μόλις ... 15 εκ. ευρώ! Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει κάνει προσφορά...

Κανείς βεβαίως δεν γνωρίζει εάν πρόκειται όντως για την αυθεντική συνταγή ή για κάποια συνταγή ενός άλλου παρεμφερούς αναψυκτικού...

Ο Κλούγκε προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Coca-Cola. "Μου είπαν ότι θα του τηλεφωνούσαν σε επτά με δέκα ημέρες και δεν με πήραν ποτέ πίσω", τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.
Από την πλευρά του, ο Τεντ Ράιαν, αρχειοφύλακας της εταιρείας ήταν κατηγορηματικός, θεωρώντας ότι η "συνταγή αποτελεί φόρμουλα για ένα αναψυκτικό ΄τύπου Coca-Cola' αλλά όχι την συνταγή της Coca-Cola".

Δείτε τη συνταγή όπως αναρτήθηκε στο Ebay

http://www.enikos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)