Αρχή απολύσεων από τους ΟΤΑ;;; Έγγραφο φωτιά !!!

Μία πρώτη δεξαμενή από την οποία θα προκύψουν οι διαθεσιμότητες και οι απομακρύνσεις από το Δημόσιο είναι οι Δήμοι και γι' αυτό και με την αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση υπαλλήλων να έχει ξεκινήσει, το υπουργείο Εσωτερικών ζητά με έγγραφο από τους Δήμους να αποστείλουν
επειγόντως αναλυτικές καταστάσεις με τους οργανισμούς που εποπτεύουν και το προσωπικό που απασχολούν.


Με το έγγραφο φωτιά του υπουργείου Εσωτερικών, το δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος», ζητούνται από τους Δήμους συμπληρωματικά στοιχεία με την αναλυτική καταγραφή των νομικών προσώπων στους ΟΤΑ Α' βαθμού, καθώς και του προσωπικού που απασχολούν.
Έθνος
Το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε νέα απογραφή-εξπρές των νομικών προσώπων των Δήμων μέχρι τις 31 Μαΐου που είναι η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των στοιχείων.

Σύμφωνα με το έγγραφο «Στοιχεία προσωπικού Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ» το υπουργείο ζητά να προχωρήσει η απογραφή των υπαλλήλων και να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαΐου.

Συγκεκριμένα οι Δήμοι θα πρέπει να καταγράψουν σε πίνακα: την επωνυμία του φορέα και τη νομική του μορφή, εάν είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ή Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και κατόπιν ζητείται η αναλυτική παρουσία του προσωπικού που απασχολούν.

Στον πίνακα προβλέπεται η καταγραφή των μόνιμων υπαλλήλων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα (πανεπιστημιακή, τεχνολογική, Δευτεροβάθμια και Υποχρεωτική Εκπαίδευση) και αντίστοιχα των εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
http://www.airetos.gr
πηγή:iefimerida

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)