Γουρούνια χασικλήδες «δίνουν περισσότερες μπριζόλες» !!!

Σιάτλ
Η πολιτεία της Ουάσινγκτον πρόκειται σύντομα να νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης για «ψυχαγωγικούς» σκοπούς, και όπως φαίνεται τίποτα δεν πρόκειται να πάει χαμένο.

Η Σουζάνα Γκρος, κτηνοτρόφος κοντά στο Σιάτλ, ταΐζει τα γουρούνια της με υπολείμματα κάνναβης προκειμένου να τα στείλει σε ένα βουλιμικό τριπ και να τα παχύνει έτσι περισσότερο.

Οι χρήστες κάνναβης καπνίζουν συνήθως μόνο τα θηλυκά άνθη του φυτού και πετούν τα κοτσάνια και τα φύλλα, στα οποία η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών (τετραϋδροκανναβινόλη, κανναβιδιόλη) είναι πιο χαμηλή.

Κι όμως, τα πεταμένα φύλλα διατηρούν αρκετή ψυχοτρόπο δράση για να προκαλούν βουλιμία, συνήθη παρενέργεια της χρήσης μαριχουάνας.

Τα γουρούνια «τρώνε περισσότερο, όπως μπορείτε να φανταστείτε» σχολίασε η κτηνοτρόφος στο Reuters.

Όπως είπε, τέσσερις χοίροι που κατανάλωσαν φύλλα κάνναβης τους τέσσερις τελευταίους μήνες της ζωής τους ήταν 10 με 15 κιλά βαρύτεροι σε σχέση με τα έξι αδελφάκια τους που ακολούθησαν τη συμβατική διατροφή.

Η επιχειρηματική ιδέα της κτηνοτρόφου έρχεται ως αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το οποίο οι πολίτες της Ουάσινγκτον αποδέχτηκαν την αποποινικοποίηση της κάνναβης. Το ίδιο, εξάλλου, έχει συμβεί στην πολιτεία του Κολοράντο.

Το περίεργο είναι ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία συνεχίζει να θεωρεί την κάνναβη παράνομο ναρκωτικό, και ο Λευκός Οίκος δεν έχει διευκρινίσει ποια στάση θα κρατήσει για τους νέους νόμους σε Ουάσινγκτον και Κολοράντο.

Συνολικά 20 αμερικανικές πολιτείες επιτρέπουν τη χρήση κάνναβης για ιατρικούς λόγους.

Η χρήση του ψυχοτρόπου φυτού ως ζωοτροφή θα μπορούσε τώρα να περιπλέξει την κατάσταση, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν μελέτες για το θέμα.

Η τετραϋδροκανναβινόλη είναι πάντως γνωστό ότι έχει την τάση να συσσωρεύεται στο λίπος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι μπριζόλες της Σουζάνα Γκρος, επομένως, ενδέχεται να είναι ψυχοτρόπες.
http://www.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)