ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ..Το μυστήριο του άγνωστου δορυφόρου !!! (VIDEO)

Η ιστορία του Μαύρου ιππότη έρχεται από το 1960. Και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να επανήλθε εδώ στο διαδίκτυο. 
Με ένα μοναδικό τρόπο, λέγεται ότι έχει παρατηρηθεί για πρώτη φορά από το Sputnik.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τον Χαρακτήρισαν ως ένα σκοτεινό αντικείμενο, πολύ μεγάλο, σε τροχιά γύρω από το πολική περιοχή και ότι η τεχνολογία της εποχής, δεν αναγνωρίζεται.

Το μυστήριο βαθαίνει όταν η Γη άρχισε να λαμβάνει ραδιοκύματα με κωδικοποιημένα μηνύματα που ερμηνεύονται, και περιγράφουν ένα χάρτη των άστρων ορατό από τη Γη περίπου 13.000 χρόνια πριν. 
Έτσι, το αναλύει ένας αστρονόμος, ο Duncan Lunan. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο Duncan Lunan με ραντάρ κάμερας παρακολούθησης του Long Island τον αποκάλυψε δέκα μήνες αργότερα, αλλά δεν μπορούσε να πάρει μια εικόνα. Από το έδαφος ερασιτέχνες αστρονόμοι είπαν ότι τον είδαν.

Και τον περιέγραψαν ως ένα μεγάλο κόκκινο λαμπερό αντικείμενο να κινείται προς τα ανατολικά με ταχύτητα υψηλότερη από το κανονικό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Ιδρύθηκε μια επιτροπή για να ερευνήσει το θέμα και να είναι σε θέση να μελετήσει, αλλά η οποιαδήποτε έρευνα δεν αποκαλύφθηκε. Υπάρχουν αναφορές για το Black Knight (Μαύρο ιππότη) τρία χρόνια αργότερα, το 1963, κατά τη διάρκεια της αποστολής του Mercury-Atlas 9.

Σε αυτή την αποστολή ο αστροναύτης Gordon Cooper ο οποίος με το σκάφους του, παρέμεινε σε τροχιά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την πλήρη κύκλο της γης είκοσι δύο φορές, εντόπισε και πάλι τον "Black Knight" περιγράφοντάς το ως ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο πού ερχόταν προς την κατεύθυνση της κάψουλας.
Ο Cooper κατέγραψε αμέσως την παρατήρηση και ο σταθμός παρακολούθησης στην Αυστραλία κατάφερε να υποκλέψει το σήμα. Για αυτή την παρατήρηση μίλησαν επίσης στο τηλεοπτικό κανάλι NBC, αλλά στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να πάρουν συνέντευξη από τον αστροναύτη.

Μετά η NASA έδωσε μια επίσημη εξήγηση που περιέγραψε την παρατήρηση ως μια παραίσθηση που οφείλεται στο διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος στην κάψουλα.

Στη συνέχεια, μια αμήχανη σιωπή μέχρι το 1998, όταν είπαν ότι είχαν ληφθεί έξι εικόνες του αντικειμένου από το πλήρωμα του STS-88.

Αλλά τίποτα δεν αποκαλύφθηκε μέχρι το 2011, όταν η NASA κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς την προσθήκη εξηγήσεων .
Μέχρι και τώρα που γράφω αυτά δεν υπάρχει αναφορά για τον Μαύρο Ιππότη και Μάλλον δεν θα ξαναυπάρξει πότε !!!!http://www.katohika.gr/2013/04/mauros-ippotis_23.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)