Doodle 4 Google: Η Ελλάδα μου. Ψηφίστε τώρα

Η Google, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, προκήρυξε μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας λογότυπου με θέμα «Η Ελλάδα μου» για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
 
Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. 

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδίαζαν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.

Τα doodles των μαθητών χωρίσθηκαν σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες (1η-3η δημοτικού, 4η-6η δημοτικού, γυμνάσιο, λύκειο) και για την αξιολόγηση τους κρίνονται σε τρία στάδια. 

Στο πρώτο στάδιο επιλεγμένη ομάδα κριτών που περιλαμβάνει διάσημους εικονογράφους, συγγραφείς και διευθυντές μουσείων, ανέδειξε πρόσφατα τους 60 επιλαχόντες, 15 από κάθε ομάδα. 

Στη συνέχεια καλείται το κοινό να ψηφίσει online εδώ τα αγαπημένα τους doodles μεταξύ των 60 επιλαχόντων ενώ η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου.
 
Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει ένα doodle από κάθε κατηγορία. Με βάση τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας θα αναδειχθούν οι 4 εθνικοί φιναλίστ, ένας από κάθε ομάδα.


Πηγή:www.reporter.gr

http://www.reporter.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)