Αλλάζουν οι σχολικές εξετάσεις εξαιτίας των συναυλιών του Μπίμπερ !!!

Άκουσον άκουσον...... :

Ορισμένα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Νορβηγία άλλαξαν τις ημερομηνίες των εξετάσεων για να επιτρέψουν στους μαθητές τους που είναι θαυμαστές του Καναδού τραγουδιστή της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ να πάνε στις συναυλίες του. 

"Αποφασίσαμε ότι οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν μία εβδομάδα αργότερα, μολονότι δεν πιστεύουμε ότι είναι σωστό μια συναυλία να είναι πιο σημαντική από τις σχολικές εξετάσεις", δηλώνει ο Ρόαρ Άασεν, διευθυντής σε ένα από τα πέντε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης στο Άλεσουντ που θα μεταθέσουν τις εξετάσεις κατά μία εβδομάδα λόγω των συναυλιών του Καναδού σταρ, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Άφτενποστεν.

Πάνω από 100 μαθητές --και κυρίως μαθήτριες-- ζήτησαν άδεια να απουσιάσουν επειδή είχαν αγοράσει εισιτήρια για την μία από τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες που θα δώσει ο Μπίμπερ στη χώρα, το οποίο σήμαινε ότι τα σχολεία στο Άλεσουντ θα έπρεπε να ρυθμίσουν την διεξαγωγή εξετάσεων σε άλλες ημερομηνίες γι' αυτούς, προσθέτει ο Άασεν.


Ο Καναδός ποπ σταρ έχει πολλούς φαν στην Νορβηγία και σε ένα μήνυμά του στο Twitter χαιρέτισε την απόφαση αυτή: "Μου αρέσει αυτό. Τα σχολεία στην Νορβηγία μεταθέτουν τις εξετάσεις ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να πάνε στην συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ".

Τα εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες που θα δώσει ο Μπίμπερ στο Όσλο, με πρώτη αυτήν στις 16 Απριλίου, έχουν ήδη εξαντληθεί και η αστυνομία της νορβηγικής πρωτεύουσας έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το κύμα των φαν που αναμένεται να κατακλύσει την πόλη. 


Η αστυνομία συνέστησε ήδη στους θαυμαστές του Μπίμπερ να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα κι όχι το αυτοκίνητο για να πάνε στις συναυλίες του.


http://a-pistefto.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)