Διαθέσιμα για δωρεάν "κατέβασμα" τα Windows 8.1 !!!

Η από καιρού αναμενόμενη ανανεωμένη έκδοση 8.1 του λειτουργικού συστήματος Windows της Microsoft είναι διαθέσιμη για δωρεάν «κατέβασμα» από χθες το μεσημέρι και στην Ελλάδα.

Η νέα έκδοση αναμένεται να λύσει ορισμένα προβλήματα που είχαν οι χρήστες με τα Windows 8, ενώ περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στο λογισμικό, που πρωτοκυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο.

Φυσικά παραμένει το κεντρικό «υβριδικό» χαρακτηριστικό των Windows 8, δηλαδή ότι επιτρέπουν στον χρήστη να δουλέψει είτε με τον κλασικό τρόπο του ποντικιού και του πληκτρολογίου, είτε με τον εναλλακτικό τρόπο της αφής, όπως στους υπολογιστές-ταμπλέτες.

Η κυκλοφορία της νέας έκδοσης γίνεται σε μια εποχή όπου οι πωλήσεις επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών σημειώνουν κάμψη διεθνώς λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού από τις ταμπλέτες και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, αλλά και σε μια μεταβατική περίοδο για την ίδια την Microsoft, η οποία αναζητά ένα νέο επικεφαλής που θα αντικαταστήσει τον Στίβεν Μπάλμερ, ο οποίος έκανε γνωστό ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί.

Τα Windows 8.1 θα είναι δωρεάν διαθέσιμα για τους υπάρχοντες χρήστες των Windows 8 μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Windows Store. Οι υπολογιστές με προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα, καθώς και μεμονωμένα «πακέτα» του λογισμικού, θα αρχίσουν να πωλούνται στα καταστήματα από σήμερα Παρασκευή.


http://tanea24.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)