Εβδομάδα Δωρεάν Ελέγχου Δυσλιπιδαιμίας 21-25 Οκτωβρίου !!!

Ελευσίνα
Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Ιατρικών Εργαστηρίων IATRICA οργανώνει «Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Δυσλιπιδαιμίας» υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Υποστηρικτής της καμπάνιας είναι τα πιστοποιημένα Μικροβιολογικά Εργαστήρια του Δικτύου IATRICA, ενώ παρέχεται και διατροφολογική υποστήριξη από τη Nutrimed.

Ο στόχος της καμπάνιας αυτής είναι η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον κίνδυνο για την υγεία τους που αντιπροσωπεύουν τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα τους καθώς και ο ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος μέσω αιματολογικής εξέτασης όλων των ανασφάλιστων, άνεργων και άπορων δημοτών σου άνω των 30 ετών. Ο δωρεάν δυσλιπιδαιμικός έλεγχος περιλαμβάνει την μέτρηση στο αίμα της ολικής χοληστερόλης, της HDL χοληστερόλης, της LDL χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων καθώς και του αθηρωματικού δείκτη.

Κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας μας είναι «Δώσε κι ΕΣΥ ένα δώρο ζωής σε αυτούς που αγαπάς». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες του Δήμου άνω των 30 ετών που είναι άποροι, ανασφάλιστοι ή άνεργοι. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια  μπορούν να επισκεφτούν τα συμβεβλημένα ιατρεία του Δικτύου IATRICA κατόπιν ραντεβού.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελευσίνας Εθν. Αντιστάσεως & Ελ. Βενιζέλου Ελευσίνα, τηλ: 2105542096.
http://www.eleusina.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)