Το μυστικό πίσω από τη γενειάδα του Αβραάμ Λίνκολν !!!

Μπορούν μερικές τρίχες να αλλάξουν την ιστορία; Ο Αβραάμ Λίνκολν άκουσε τη συμβουλή ενός κοριτσιού και ο δρόμος προς την εξουσία άνοιξε.

Πριν 153 χρόνια, στις 15 Οκτωβρίου του 1860, ένα εντεκάχρονο κορίτσι, η Γκρέις Μπέντελ,  έγραψε ένα γράμμα στον Αμπραάμ Λίνκολν με το οποίο, τον προέτρεπε να αφήσει μούσι, ώστε να αναδειχθεί νικητής των εκλογών.

Ο Λίνκολν, έθετε υποψηφιότητα με το νεοσύστατο Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Το νεαρό κορίτσι βλέποντάς τον θεώρησε ότι κάτι του λείπει προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικός στις γυναίκες.

Λίγες μέρες αργότερα, ο 16ος Πρόεδρος των Η.Π.Α της απάντησε και μετά τις εκλογές αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή της σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.
"Έχω 4 αδέρφια και κάποιοι από αυτούς θα σας ψηφίσουν έτσι κι αλλιώς. Αν αφήσετε μούσι θα προσπαθήσω να πείσω και τους υπόλοιπους να σας ψηφίσουν. Θα φαίνεστε καλύτερος γιατί το πρόσωπό σας είναι πολύ λεπτό. Θα αρέσει σε όλες τις κυρίες και θα πείσουν τους συζύγους τους να σας ψηφίσουν και τότε θα εκλεγείτε Πρόεδρος",  έγραψε η 11χρονη Γκρέις.

Σύμφωνα με τα αρχεία της βιβλιοθήκης του Κονγκρέσου της απάντησε:

"Όσον αφορά τη γενειάδα, καθώς ποτέ δεν είχα, δεν πιστεύεις ότι ο κόσμος θα το θεωρήσει ανόητο ή επιτηδευμένο εάν αφήσω τώρα;".

Πάντως τη συμβουλή της, δεν την αγνόησε.
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)