Στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα αποταμίευσης δρομολογείται η προκαταβολή του τσεκ. !!!

Υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που απαιτείται, για να προχωρήσει τις επόμενες μέρες η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης για το 2013, σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη, στο Agronews.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε μέσω του Agronews ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει σίγουρα η πληρωμή των δικαιούχων.Ο υπουργός διαβεβαίωσε μέσω του Agronews ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει σίγουρα η πληρωμή των δικαιούχων.

O κ. Τσαυτάρης διαβεβαίωσε μέσω του Agronews ότι την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή 29 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου, θα γίνει σίγουρα η πληρωμή των δικαιούχων αγροτών με τα ποσά που τους αναλογούν, αφού το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στη συνέχεια, όπως γίνεται κάθε χρόνο, θα αποσταλούν ηλεκτρονικά οι καταστάσεις με τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων για να ξεκινήσει η πίστωση των λογαριασμών, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικοί έλεγχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Την ίδια ώρα καταβάλετε προσπάθεια σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, για την πληρωμή της τρίτης δόσης της επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου, η οποία είχε προγραμματιστεί, επίσης, για το τέλος Οκτωβρίου. 
Πανάγος Γιάννης
http://piperies-agiou-georgiou.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)