Τουριστικό αξιοθέατο ηφαίστειο στη Ρωσία !!! (video)

Σε τουριστικό αξιοθέατο έχει μετατραπεί ηφαίστειο στη χερσόνησο Καμτσάτκα της Ρωσίας, το οποίο εξερράγη στις 27 Νοεμβρίου.

Παρά τις σχετικές απαγορεύσεις των τοπικών Αρχών, εκατοντάδες τουρίστες φθάνουν σε απόσταση… αναπνοής από τον κρατήρα του ηφαιστείου Πλόσκι Τολμπάτσικ (3.085 μέτρα ύψος) προκειμένου να δουν από κοντά τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς λάβας.

Το συγκεκριμένο ηφαίστειο παρέμενε ανενεργό για περίπου 40 χρόνια και το… περίεργο στην περίπτωσή του έγκειται στο γεγονός ότι η λάβα δεν βγαίνει από τον κεντρικό κρατήρα αλλά από τα πλαϊνά του.

Όπως μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, στάχτες και πυκνός καπνός που φθάνουν σε ύψος ακόμα και τα 3 χλμ. κάνουν την εμφάνισή τους από διάφορα σημεία του ηφαιστείου, την ίδια στιγμή που άφθονη λάβα ρέει προς τα κάτω. 


Οι ατρόμητοι τουρίστες βγαίνουν φωτογραφίες με φόντο «λιωμένους» βράχους και καμένα δέντρα, παρόλο που η παρατεταμένη παραμονή εκεί είναι αρκετά δύσκολη λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. 

Εκτιμάται ότι οι ταξιδιώτες χρειάζονται περίπου 10 ώρες προκειμένου να φθάσουν εκεί, έχοντα καταβάλλει στον ξεναγό χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από 650 δολάρια (αν είναι ντόπιοι) μέχρι 1.000 δολάρια (αν είναι τουρίστες).

Δείτε το video…
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)