Πέθανε χορεύοντας Gangnam Style !!!

Ο 46χρονος Eamonn Kilbride, πατέρας τριών παιδιών κατέρρευσε και πέθανε από καρδιακή προσβολή, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των συναδέλφων του χορεύοντας το παγκοσμίως γνωστό, Gangnam Style.

Η οικογένεια βρισκόταν σε πάρτι που έκανε η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο Kilbride για τα Χριστούγεννα. Ο ίδιος προσπαθούσε να μιμηθεί τις κινήσεις του Psy, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων και των οικείων του.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Blackburn, δυστυχώς όμως ήταν πια αργά.

Η σύζυγός του, η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το σύζυγό της, είπε συγκλονισμένη πως ο 46χρονος αγαπούσε το χορό και ήταν πάντα η ψυχή του πάρτι.

Σύμφωνα με την Telegraph, o καθηγητής Bernard Keavney, σύμβουλος καρδιολόγος στο πανεπιστήμιο του Newcastle, τόνισε ότι οι μεσήλικες άνδρες καλό θα ήταν να αφήσουν τέτοιου τύπου τα χορευτικά "πειράματα", καθώς εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία τους.

"Οποιαδήποτε μορφή ασυνήθιστης σωματικής άσκησης χρειάζεται μέτρο. Αφήστε καλύτερα τις κυρίες να χορεύουν", δήλωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πάντως, πως δε φταίει το Gangnam Style και η παγκόσμια φρενίτιδα που τι συνοδεύει για τον θάνατο του 46χρονου, αλλά η εξαντλητική άσκηση.

Το "Gangnam Style" του PSY έγινε πρόσφατα το πιο δημοφιλές βίντεο στην ιστορία του YouTube. 

Έσπασε τα ρεκόρ προβολών, αγγίζοντας τα 946 εκατομμύρια μέχρι σήμερα, από την πρώτη του καταχώρηση στις 15 Ιουλίου 2012.

Οι υπεύθυνοι του site τονίζουν ότι "είναι πρωτοφανής η ταχύτητα με την οποία κερδίζει σε δημοτικότητα το βίντεο κλιπ του Psy". Και όλα αυτά, μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες.
 
PSY - GANGNAM STYLE (HD 1080p) [Official Music... από AtomicBang

http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)