Ρεκόρ χιλιομέτρων στο καντράν…!!!

Ο Irv Gordon από τη Νέα Υόρκη δεν έχει αλλάξει αυτοκίνητο εδώ και 45 χρόνια, από τότε, δηλαδή, που απέκτησε ένα Volvo 1800, εν έτει 1966. 

Λάτρης της οδήγησης ο ίδιος ταξίδεψε μόνος του αλλά και με την οικογένειά του τόσο εντός ΗΠΑ όσο και αλλού, καταφέρνοντας να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Ο λόγος;

Το καντράν του Volvo γράφει 4,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα, αριθμός ρεκόρ για ένα αυτοκίνητο! «Ταξίδεψα σε πολλές αμερικανικές πολιτείες, στο Μεξικό, στην Ευρώπη, ακόμη και στη σουηδική Volvo έφτασε η χάρη μου», λέει ο Irv.

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε μόλις ο υπερήφανος ιδιοκτήτης απέκτησε το πρώτο του παιδί, με σκοπό, βέβαια, να μην το… γνωρίσουν ποτέ τα εγγόνια του. Τουλάχιστον, έτσι πίστευε ο Irv στην αρχή, καθώς κατά καιρούς ήθελε να αλλάξει αυτοκίνητο.

Πάντα, όμως, την τελευταία στιγμή κάτι τον κράταγε… «Δεν είχα σκοπό να μείνω με ένα μόνο αυτοκίνητο σε όλη μου τη ζωή. Όμως ποτέ δεν μπόρεσα να το αποχωριστώ. Μαζί κάναμε τόσα ταξίδια σε διάφορα μέρη και -πώς να το πω;- δεθήκαμε… συναισθηματικά. Του αξίζει να έχει αυτό το ρεκόρ γιατί αποδείχτηκε… σκυλί!», συμπληρώνει ο Irv.

http://perierga.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)