Κόμπρα πέθανε από ... δάγκωμα ανθρώπου !!!

Είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα ερπετά που στέλνουν στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους στο θάνατο κάθε χρόνο. Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη. Το όνομά της αρκεί να φέρει... ανατριχίλα.

 
Όλα αυτά για τους ... κοινούς θνητούς καθώς αν κατάγεσαι από το Νεπαλ, ίσως έχεις διαφορετική άποψη.

Όπως αυτή του αγρότη από την περιοχή του Κατμαντού που όταν έπεσε πάνω σε μια κόμπρα αντί να το βάλει στα πόδια έμεινε να παλαίψει με το φίδι.


Ο αγρότης δέχθηκε μάλιστα το τσίμπημα του φιδιού, αλλά και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Άρπαξε την κόμπρα και τη δάγκωσε και εκείνος... μέχρι θανάτου.


Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο ο αγρότης δεν έπαθε τίποτα από το τσίμπημα της κόμπρας. Το κατόρθωμά του έκανε το γύρο του κόσμου. Η ... χάρη του έφτασε μέχρι το BBC όπου έδωσε συνέντευξη και εξήγησε το τι και το πως:

 

«Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει αν με τσιμπήσει φίδι, να το τσιμπήσω κι εγώ μέχρι θανάτου και δε θα πάθω τίποτα», είπε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν και συνεχίζει:
 

«Όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε τσιμπήσει φίδι, πήγα στο σπίτι να πάρω έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι, την δάγκωσα μέχρι θανάτου.», προσθέτει με ψυχραιμία.

Το απίστευτο είναι ότι ενώ θα έπρεπε μετά το τσίμπημα να επιβιώσει μερικά μόνο λεπτά, εκείνος συνέχισε να κάνει δουλειές και πήγε στο νοσοκομείο πολύ αργότερα αφού τον έπεισε... η αστυνομία!


http://www.newsit.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)