Τι απέγινε ο άντρας με την καλύτερη δουλειά στον κόσμο;

Τρία χρόνια πριν τον είχαν ζηλέψει εκατομμύρια άνθρωποι για την πρόσληψή του ως επιθεωρητή ενός τροπικού παραδείσου κοντά στην Αυστραλία και μάλιστα έναντι 112.747 ευρώ το εξάμηνο. 

Σήμερα αποκαλύπτει ότι ο αρχικός ενθουσιασμός, του βγήκε ξινός... Και τότε γιατί βρίσκεται ακόμα στο νησί; 

Όταν το 2009 έφτασε με το σακίδιο του στο πανέμορφο Χάμιλτον, ο 35χρονος -τότε- Μπεν Σάουθχολ, δεν περίμενε ότι στους πρώτους κιόλας μήνες δουλειάς θα πάθαινε υπερκόπωση, θα χώριζε η σύντροφός του και θα κινδύνευε να πεθάνει από τσίμπημα δηλητηριώδους μέδουσας!

«Όταν είδα για πρώτη φορά την αγγελία σκέφτηκε ότι εάν με επέλεγαν θα ζούσα σαν τον Τομ Χανκς στην ταινία «Ο ναυαγός» αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως περίμενα», δηλώνει σήμερα στο BBC και θυμάται πόσο είχε ξετρελαθεί με τη νέα του δουλειά όταν μεταδόθηκε δεκάλεπτο αφιέρωμα για εκείνον στην τεράστιας τηλεθέασης εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ: «Το θέμα μου μεταδόθηκε σε 140 χώρες και εγώ έλεγα στον εαυτό μου ότι... είχαμε γίνει σπουδαίοι πια»...

Σύντομα, όμως, η φροντίδα του μικρού παραδείσου -και του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε- εξελίχτηκε σε εφιάλτη. «Θα έπρεπε να είχαν γράψει στην αγγελία πως ήταν η πιο... απαιτητική και πολυάσχολη δουλειά του κόσμου», λέει και αφηγείται πώς παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νησί.

«Απολάμβανα ένα μάθημα τζετ σκι με μερικούς φίλους σε μια ήσυχη παραλία του νησιού Χάμιλτον όταν κάποια στιγμή που πήδηξα στο νερό για να βγω στην ακτή ένιωσα ένα τσίμπημα σαν από μέλισσα στο χέρι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν τσίμπημα τσούχτρας και νόμιζα πως θα μου περνούσε. Άρχισα όμως να ζεσταίνομαι και να ιδρώνω, είχε έντονο πονοκέφαλο και ήθελα να κάνω εμετό. Είχα έντονους πόνους στο στήθος και άρχισα να ανεβάζω πίεση», περιγράφει και εξηγεί πως όταν τελικά ο εφιάλτης πέρασε πείσμωσε περισσότερο και έκανε όρκο τιμής να βγάλει σε πέρας την αποστολή του (να διαφημίσει το νησί μέσα από τις αναρτήσεις και τα βίντεο σε σχετική σελίδα του διαδικτύου)!

Η αφοσίωσή του στη δουλειά, στην οποία παραμένει έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, του κόστισε τη σχέση με την Μπεάνα Γουάτκινς αλλά 18 μήνες πριν γνώρισε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Σόφι Μακ Πι που πήγε στο νησί για τουρισμό και... τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει κι εκείνη στο Χάμιλτον!

Θα παντρευτούν τον Νοέμβριο και θα ζήσουν στον παράδεισό τους ευτυχισμένοι. Αρκεί να προσέχουν τις φονικές τσούχτρες φυσικά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)