ΟΓΑ - Αιτήσεις για κοινωνικό τουρισμό !!!

Μέχρι τις 26 Μαΐου οι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για τα δωρεάν 8ημερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του ΟΓΑ.

Ειδικότερα οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα Κ.Ε.Π. όλης της χώρας. 

Πρόκειται ουσιαστικά για 440.000 ασφαλισμένους (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης) και συνταξιούχους του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα καθώς και την δωρεάν παροχή βιβλίων.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού είναι μέχρι 31-03-2013, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων είναι έως 31-12-2012.


Από το ίδιο Κ.Ε.Π. που ο ασφαλισμένος ή συνταξιούχους υπέβαλε την αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών, θα πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της κλήρωσης (σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει) και να παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του, για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και των εκδρομών.


περισσότερα:http://www.real.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)