Μανωλάδα: Οι βρύσες...τρέχουν σκουλήκια !!!

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας εδώ και έναν μήνα, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι από τις βρύσες τους τρέχουν σκουλήκια.

Παρά τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης που πραγματοποίησε ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης στη δεξαμενή της Τοπικής Κοινότητας, τις δύο τελευταίες ημέρες, το patrisnews.com έχει δεχθεί καταιγισμό από τηλεφωνήματα και email των κατοίκων για την επανεμφάνιση του ίδιου προβλήματος.

Σε αυτό το διάστημα, ωστόσο, το patrisnews.com δέχθηκε τηλεφωνήματα και email από κατοίκους του Λάππα, της γειτονικής Αχαΐας, γνωστοποιώντας ότι και αυτοί, αν και υδροδοτούνται από δικό τους, εντελώς διαφορετικό δίκτυο ύδρευσης, αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και πως ίσως τα αίτια θα έπρεπε να αναζητηθούν αλλού (υδροφόρος ορίζοντας, πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κ.ά.).

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας, οι οποίοι έστειλαν και σχετική φωτογραφία, επισημαίνουν ότι, το τελευταίο διήμερο, το πρόβλημα όχι μόνο έχει επανεμφανιστεί, αλλά έχει επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούν το νερό της βρύσης για καμία χρήση.

Οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας προσπαθούν, τοποθετώντας αυτοσχέδια φίλτρα στις βρύσες των σπιτιών τους, να χρησιμοποιήσουν το νερό για τις βασικές ανάγκες των νοικοκυριών τους.

Ωστόσο, ο «πληθυσμός» των σκουληκιών και η μαυρίλα που συγκεντρώνεται στα φίλτρα, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία, τους αποθαρρύνει.

Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να διερευνηθεί το πρόβλημα σε βάθος και να δοθεί οριστική λύση, εκφράζοντας ανησυχία και φόβο για την υγεία τους.

http://www.blog.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)