Πανελλαδικές: Στις 30 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις !!!

Την ώρα που οι τελευταίες εκτιμήσεις δείχνουν «βουτιά» των βάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωσή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με «Το Βήμα» οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος για πρώτη χρονιά μια ημέρα πριν την λήξη του Αυγούστου, ενώ συνήθως δεν ανακοινώνονταν μετά τις 23 ή 24 του μήνα.

Συγκεκριμένα, σε χρονιά «Βατερλώ» εξελίσσεται η φετινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι βάσεις σε μερικές περιπτώσεις θα παρουσιάσουν πτώση έως και 1.000 μόρια.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι του 2ου και του 4ου πεδίου καθώς πολλοί μαθητές σημείωσαν χαμηλές πτήσεις στις βαθμολογίες τους λόγω των απαιτητικών θεμάτων στις Πανελλαδικές, ιδιαίτερα στα Μαθηματικά, με αποτέλεσμα οι αριστούχοι να μειωθούν στο μισό σε σχέση με πέρσι.

Με βάση τις φετινές βαθμολογίες προβλέπεται μείωση ακόμα και 400 μορίων στο Μαθηματικό Αθήνας, ενώ το Φυσικό κατρακυλάει ακόμα περισσότερο σημειώνοντας πτώση της τάξης των 500 μορίων. 


Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στις σχολές του ΕΜΠ, όπου οι Σχολές Μηχανικών Η/Υ και Μηχανολόγων Μηχανικών, από τις υψηλότερες του Μετσόβιου, αναμένεται να μην ξεπεράσουν τα 18.500-18.400 μόρια

http://www.protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)