Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης ήταν... γυναίκα; !!!

Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης... ήταν γυναίκα;

 

 Αυτό υποστηρίζει ο νομικός Τζον Μόρις, ο οποίος στο αμφιλεγόμενο νέο βιβλίο του με τίτλο «Τζακ ο αντεροβγάλτης, το χέρι μιας γυναίκας» παραθέτει στοιχεία που δημιουργούν ερωτήματα για το φύλο του φρικτού κατά συρροή δολοφόνου στη Βρετανία, που δεν έπεσε ποτέ στα δίχτυα της Scotland Yard. 

 

Ο Μόρις, μάλιστα, υποψιάζεται συγκεκριμένο πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον στυγερό δολοφόνο που δολοφόνησε πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου το 1888: την Ουαλή Λίζλι Ουίλιαμς, σύζυγο του βασιλικού γιατρού Σερ Τζον Ουίλιαμς που ήταν ο πρώτος ύποπτος για τους ανατριχιαστικούς φόνους.


Νέα θεωρία
 

«Η Λίζλι σκότωνε με οργή γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Αφαιρούσε τις μήτρες γυναικών επειδή τις χρησιμοποιούσαν για να παρέχουν πληρωμένο σεξ, αντί να τεκνοποιήσουν», εξηγεί ο συγγραφέας και υποστηρίζει ότι ο καθαρά γυναικείος τρόπος με τον οποίο έγιναν τα εγκλήματα δείχνει ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. 

Εφημερίδα της εποχής ανέφερε ότι κανένα από τα θύματα δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και ότι τα προσωπικά αντικείμενα ενός θύματος ήταν τοποθετημένα με καθαρά γυναικείο τρόπο ανάμεσα στα πόδια του. Οι πέντε δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν το 1888 μεταξύ της 31ης Αυγούστου και της 9ης Νοεμβρίου και στα τρία από τα πέντε θύματα είχαν αφαιρεθεί οι μήτρες. 

 http://www.ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)