«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 90ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ» !!!

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 09:15, η 90χρονη Δ. Β. ανέβηκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Νομού Έβρου για να ταξιδέψει από τις Φέρες στο χωριό Δορίσκος, όπου διαμένει μόνιμα. Σύμφωνα με τη ....
μαρτυρία της 90χρονης κυρίας, κατά τη διάρκεια της διαδρομής συνέβησαν δύο περιστατικά, για τα οποία όχι μόνο πρέπει να ελεγχθούν οι υπεύθυνοι, αλλά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
1. Το λεωφορείο ενώ έπρεπε να περάσει μέσα από το χωριό Δορίσκος και να κάνει εντός του χωριού την προβλεπόμενη στάση για την αποβίβαση και επιβίβαση των κατοίκων, δεν πέρασε και δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να μην αφήσει την 90χρονη στο Δορίσκο.

2. Ο οδηγός του λεωφορείου (περιμένουμε το ονοματεπώνυμό του από την διοίκηση του ΚΤΕΛ Έβρου για να προχωρήσουμε και σε μήνυση προς το πρόσωπό του), αφού κατάλαβε το λάθος του, σταμάτησε το λεωφορείο μετά το Μοναστηράκι και πριν τα Λουτρά και την ανάγκασε φωνάζοντας, να κατέβει κάτω, σ’ ένα σημείο όπου δεν υπήρχε καμιά στάση λεωφορείου, παρά μόνο χωράφια, βουνά και αυτοκίνητα με αδιάφορους οδηγούς να τρέχουν. 
Η γιαγιά έμεινε μέσα στον ήλιο, φορτωμένη με σακούλες πάνω από τρεις ώρες, κάνοντας χωρίς θετική ανταπόκριση, ωτοστόπ!
Τη βρήκε στο δρόμο μισολιποθυμισμένη ένας οδηγός και τη μετέφερε στο σπίτι της, αφού είχε κλονιστεί βάναυσα η ήδη επιβαρυμένη υγεία της. Εύλογα μπορεί να σκεφτεί κανείς τι άλλο χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί…
Καθώς θεωρούμε ότι η καταγγελία και η δημοσιοποίηση αυτών των απαράδεκτων και απάνθρωπων φαινομένων, αποτελεί υποχρέωση και δικαίωμα του κάθε πολίτη που τα υφίσταται, προκειμένου να εκλείψουν και να μην ξανασυμβούν σε άλλους συνανθρώπους μας, σας καταγγέλλω τω ανωτέρω περιστατικό και παρακαλώ για τη διερεύνησή του από πλευράς σας, όπως και για την έγγραφη ενημέρωση της οικογένειάς μας για την εξέλιξή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)