Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος σε γυμνάσια και λύκεια !!!

Το τελευταίο κουδούνι θα ακουστεί στις 17 Μαΐου στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, ενώ τα δημοτικά θα σταματήσουν τη διδασκαλία τους στις 15 Ιουνίου. Η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ορίστηκε για τις 21 Μαΐου.

Αυτά είναι οι ημερομηνίες λήξης του σχολικού έτους και έναρξης των εξετάσεων, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που αναμένεται να σταλεί στα σχολεία τις επόμενες ημέρες.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη, 22 Μαΐου.

Από την άλλη πλευρά, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)