Δανία: Νεογέννητο πολικό αρκουδάκι έγινε σταρ του Ίντερνετ !!! (video)

Ένα πολικό αρκουδάκι που γεννήθηκε πρόσφατα σε πάρκο άγριων ζώων της Δανίας έχει γίνει "σταρ" του Ίντερνετ και γοητεύει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τα χαριτωμένα καμώματά του. 

Ο Σίκου γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου αλλά σύντομα διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του δεν είχε αρκετό γάλα για να τον θρέψει. Έτσι οι υπεύθυνοι του πάρκου αποφάσισαν να τον μεγαλώσουν ταΐζοντάς τον με το μπιμπερό. 

Εικόνες με το νεογέννητο Σίκου να τρώει, να παίρνει έναν υπνάκο ή να κυλιέται ευχαριστημένος πάνω σε ένα τραπέζι προβλήθηκαν από το δανέζικο κανάλι DR αλλά και από ευρωπαϊκά δίκτυα, όπως το BBC, που ανήρτησε και ένα βίντεο στην ιστοσελίδα του, αυξάνοντας τη φήμη της αρκουδίτσας. 

Το πάρκο δεν δέχεται επισκέπτες μέχρι και τις 28 Απριλίου, αλλά ανήρτησε ένα βίντεο με το αρκουδάκι, όταν ήταν 16 ημερών, στη διεύθυνση www.skandinaviskdyrepark.dk .

Το όνομα Σίκου σημαίνει "θαλάσσιος πάγος" στη γροιλανδική γλώσσα και επιλέχθηκε γιατί υπενθυμίζει πόσο σημαντικός είναι ο θαλάσσιος πάγος για τις πολικές αρκούδες. "Η υποχώρηση των πάγων λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου απειλεί τις πολικές αρκούδες. 

Ελπίζουμε ότι πολλοι άνθρωποι θα δουν τη σχέση του Σίκου με τον πάγο και την υπερθέρμανση του πλανήτη", είπε ο διευθυντής του πάρκου, Φρανκ Βι-Λάρσεν. Οι υπεύθυνοι του πάρκου σκοπεύουν να βοηθήσουν τον Σίκου ώστε όταν μεγαλώσει να ζήσει με τις υπόλοιπες πολικές αρκούδες που έχουν στη φροντίδα τους.
http://www.newpost.gr
 

Σχόλια

Ο χρήστης ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε…
Εγκάρδιες ευχές σε εσένα, και
την οικογένειά σου.

Είθε η μικρή ανάπαυλα των γιορτών να σας χαρίσει γαλήνη και μικρές χαρούμενες καθημερινές στιγμές που τόσο μας είναι απαραίτητες και μας ανατροφοδοτούν στους χαλεπούς καιρούς μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χρονια πολλα με υγεια,πολυ αγαπη και αμετρητη αισιοδοξια και δημιουργικοτητα.
misirlou & maria

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)