Ένα δέντρο από κουτιά γάλα για τα παιδιά έφτιαξε ο κόσμος στα Προπύλαια !!!

Αθήνα
Με την πολύτιμη συμμετοχή του κόσμου, που αν και αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα δεν αφήνει αβοήθητους εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, η πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου, των Atenistas και εθελοντών, για ένα δέντρο από κουτιά γάλα για τα παιδιά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με επιτυχία.
 
Όπως σημειώνει Το Βήμα, κάποιες φορές τα όνειρα και οι ευχές δεν είναι αυταπάτες αλλά βγαίνουν αληθινά.

Όλα ξεκίνησαν από ένα παιδί μεταναστών το οποίο βρέθηκε στο πολυϊατρείο των Γιατρών και εξέφρασε την επιθυμία να του φέρει ο Αγιος Βασίλης ένα ποτήρι γάλα. Η μικρή αυτή επιθυμία έγινε ιδέα και η ιδέα υπήρξε αιτία για να γίνει η θέληση πολλών ανθρώπων αληθινή. Εδώ και δύο μήνες οι Γιατροί του Κόσμου μαζεύουν τρόφιμα πρώτης ανάγκης και φάρμακα.
 
Χθες, οι πολίτες έσπευσαν με ό,τι μπορούσαν στο ραντεβού των Προπυλαίων: Κουτιά γάλα, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά... Κι όποιος δεν ήξερε για την πρωτοβουλία, βλέποντας την συμμετοχή των συμπολιτών του, έφευγε και επέστρεφε με κάτι που μπρούσε να προσφέρει για εκείνους που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ και μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεές μπορείτε να επισκεφτείτε τους Γιατρούς του Κόσμου, στην οδό Σαπφούς 12, στην Πλατεία Κουμουνδούρου (Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00).

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)