Νεκρός 5χρονος από το φαγητό του σχολείου !!!

Από κολοβακτηρίδιο που υπήρχε μέσα στο σχολικό φαγητό πέθανε ένα αγοράκι μόλις πέντε ετών από τη Νότια Ουαλία.
Ο μικρός Mason Jones ξεκίνησε όπως κάθε μέρα να πάει στο σχολείο του και κατά το μεσημέρι έφαγε το φαγητό του σχολείου που ήταν χοιρομέρι και γαλοπούλα. Λίγο αργότερα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και έπεσε στο πάτωμα. Το παιδί υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια και από φριχτούς πόνους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματήσει και η καρδιά του.
Από το συγκεκριμένο κολοβακτηρίδιο δεν προσβλήθηκε μόνο το 5χρονο αγοράκι αλλά και 158 παιδιά και καθηγητές από το σχολείο. Οι 31 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Τώρα η αστυνομία και οι υγειονομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες στο κρεοπωλείο της περιοχής απ΄το οποίο το σχολείο προμηθευόταν τα κρέατα. Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου που βρίσκεται στη φυλακή για παραβίαση των κανόνων υγιεινής, παραδέχθηκε ότι έβαζε ωμό κρέας με ψημένο ζαμπόν και γαλοπούλα, ενώ είπε ότι έχει προμηθεύσει με τέτοιο κρέας 44 σχολεία της περιοχής!


madata.gr

Σχόλια

Ο χρήστης NOSTOS είπε…
Tραγικο γεγονος,θα επρεπε ισως να το περιμενουμε,αφου η σαβουρα που κυκλοφορει στα κυλικεια των σχολειων και οχι μονο ειναι ανεξελεγκτη.Αυτο το γεγονος θα πρεπει να μας ευαισθητοποιησει και εμας σαν πολιτες ,αλλα και τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας..Καλο σας βραδυ και ευχαριστω για την φιλοξενια σας εδω..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)