Ληστεία με έναν νεκρό .

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην Ορεστιάδα. Ο ληστής πυροβόλησε τον διευθυντή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Ο δράστης συνελήφθη
 Απεβίωσε στο νοσοκομείο ο διευθυντής υποκαταστήματος της Alpha Bank στην Ορεστιάδα, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά ληστή, νωρίς το πρωί.

Το αιματηρό περιστατικό, σημειώθηκε στο κέντρο της ακριτικής πόλης, όταν ένα άτομο οπλισμένο με πιστόλι μπήκε στο υποκατάστημα και με απειλές, αφού ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξε σάκο με χαρτονομίσματα.

Ο διευθυντής του υποκαταστήματος, τον καταδίωξε μέχρι την είσοδο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο δράστης στην προσπάθεια του να διαφύγει τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας τον βαρύτατα.
Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από καταδίωξη και στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι και δύο γεμιστήρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος μέχρι στιγμής αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία.
news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)