Πόνι οδηγός τυφλών !!!

Μια τυφλή μουσουλμάνα φοιτήτρια μάζευε χρήματα για τρία χρόνια με σκοπό να αγοράσει και να εκπαιδεύσει σαν οδηγό ένα μικρό πόνι, αφού οι θρησκευόμενοι γονείς της θεωρούσαν τους σκύλους βρώμικα ζώα και της απαγόρευαν να πάρει σκύλο 
Η μουσουλμάνα φοιτήτρια Μόνα Ραμούνι έπρεπε να έχει για όλη της τη ζωή έναν σκύλο-οδηγό για να την βοηθά στις καθημερινές τις μετακινήσεις. Ωστόσο οι αυστηροί και θρησκευόμενοι γονείς της 28χρονης δεν θα επέτρεπαν ποτέ ένα σκύλο μέσα στο σπίτι καθώς θωρούν τους σκύλους βρώμικα ζώα.

Ώσπου άκουσε για μικρά πόνι - οδηγούς τυφλών.

"Ήταν κάτι που ποτέ δεν το είχα σκεφτεί", ανέφερε η ίδια.


Μάλιστα η φοιτήτρια ψυχολογίας που ζει στο Μίσιγκαν αποταμίευε χρήματα για τρία χρόνια για να αγοράσει το αλογάκι και να το εκπαιδεύσει μετέπειτα να είναι οδηγός της.

Έτσι κατάφερε να αγοράσει τον Κάλι ο οποίος της άλλαξε τη ζωή και ο οποίος μένει έξω από το σπίτι στην αυλή. Ο Κάλι την βοηθά να μετακινείται στη πόλη και την προσέχει μη πάθει τίποτα.

"Πριν τον Κάλι τα είχα εγκαταλείψει όλα και πίστευα ότι δε θα καταφέρω τίποτε στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι το μικρό πόνι κατάφερε να της δώσει  πίσω την αυτοπεποίθησή της.
news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)