Ιάπωνας σπρίντερ τρέχει στα… τέσσερα !!! (video)

Είναι ο ταχύτερος «τετράποδος» άνθρωπος στον κόσμο, αν και το παράδοξο άθλημά του δεν περιλαμβάνεται στα επίσημα αθλήματα. 

Κι αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο γίνεται αυτό, σας ενημερώνων ότι ο Ιάπωνας Kenichi Ito τρέχει στα τέσσερα, ήτοι μπουσουλάει με μεγάλη ταχύτητα! Ευελπιστώντας, μάλιστα, να κλέψει λίγη από τη δόξα του κορυφαίου αθλητή σπριντ Γιουσέιν Μπολτ, ο Ito κατέρριψε το προηγούμενο δικό του ρεκόρ στα 100 μέτρα σπριντ πετυχαίνοντας χρόνο 17,47 δευτερόλεπτα!

Χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα χέρια του ο αθλητής προπονείται σε αυτό το παράξενο άθλημα από πολύ μικρή ηλικία, μιμούμενος ένα είδος αφρικανικού πιθήκου. 

«Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και για το λόγο αυτό αφιερώνω πολύ χρόνο κάθε μέρα σε άσκηση και σκληρή προπόνηση. Ο τρόπος αυτός που χρησιμοποιώ για να τρέξω μπορεί να μην είναι συνηθισμένος, όμως η δυσκολία του είναι αδιαμφισβήτητη ειδικά σε αγωνίσματα ταχύτητας. Γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος με το ρεκόρ», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Όσο για το θέαμα; Μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί είναι αρκετή…

http://perierga.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)