To Gmail προσφέρει δυνατότητα επισύναψης αρχείων 10GB !!!

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των υπηρεσιών της, η Google ανακοίνωσε έναν τρόπο για να μεγαλώσει το μέγεθος των αρχείων που θα μπορεί πλέον κανείς να επισυνάψει σε ένα e-mail.

Στόχος της εταιρίας είναι ο συνδυασμός των υπηρεσιών Gmail και Google Drive, της υπηρεσίας cloud storage της Google, μέσω της οποίας οι χρήστες Gmail θα μπορούν να επισυνάπτουν αρχεία μεγέθους έως και 10GB στα e-mail τους.
Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η Google έκανε πολύ εύκολη τη διαδικασία επισύναψης αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο Goοgle Drive, στα μηνύματα του Gmail.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να αποθηκεύσει το αρχείο στον λογαριασμό του στο Drive και μετά να πατήσει την ανάλογη επιλογή στην φόρμα σύνταξης. Κατά την αποστολή του μηνύματος γίνεται έλεγχος στα δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο, ενώ το ίδιο συμβαίνει αν προστεθούν Drive links στο κυρίως μέρος του email.
 
Αυτό που ίσως είναι το πιο χρήσιμο και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της νέα υπηρεσίας είναι το γεγονός πως από τη στιγμή που τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στο Google Drive ο αποστολέας μπορεί να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές θελήσει στο αρχείο μετά την αποστολή του και, χωρίς την σύνταξη νέου email, ο παραλήπτης θα ενημερωθεί για αυτές.
 
Προφανώς για να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την νέα υπηρεσία θα πρέπει να διατηρεί λογαριασμό στο Google Drive και να ενεργοποιήσει την υπηρεσία «new compose experience» που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Παρόμοια δυνατότητα διαθέτει και η Microsoft με την χρήση της αντίστοιχης υπηρεσίας SkyDrive. 

Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Gmail και του Google Drive μέσα στις επόμενες ημέρες.

http://techit.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εδώ στο επίσημο blog στο διαδίκτυο πήρε μια τεράστια σειρά από ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με [url=http://scypek.ru/skachat-skype.html]clownfish for skype скачать бесплатно[/url].

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)