Μεγάλες μειώσεις στις χρεώσεις των κινητών !!!

Μια πολύ ευχάριστη είδηση για την τσέπη όλων μας είχε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). 

 

Αποφάσισε να μειώσει 3 λεπτά του ευρώ τη χρέωση για κάθε λεπτό ομιλίας προς άλλο δίκτυο από το κινητό. Η μείωση μπορεί να μοιάζει μικρή όμως αν πολλαπλασιαστεί με τις κλήσεις που κάνει ο καθένας και επί τα λεπτά τότε το κέρδος είναι πολύ μεγάλο...

Η μείωση μπορεί να φέρει ως και κατά 45% μικρότερες χρεώσεις αφού σήμερα το τέλος τερματισμού ανέρχεται σε 4,95 λεπτά του ευρώ, ανά λεπτό κλήσης. Όμως η ΕΕΤΤ αποφάσισε να μειωθεί κατά 80% μέσα στους επόμενους πέντε μήνες ώστε από την 1η Ιανουαρίου 2013 να διαμορφωθεί στα 1,01 λεπτά του ευρω.

Αναλυτικά το τέλος τερματισμού θα πέσει από τα 4,95 λεπτά του ευρώ στα 3,60 από την 1η Αυγούστου, στα 2,30 λεπτά του ευρώ από 1η Νοεμβρίου και τέλος στα 1,01 λεπτά από την 1η Ιανουαρίου 2013.


Το τέλος τερματισμού είναι το ποσό που καταβάλλει ένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος σε έναν άλλον για τις κλήσεις που κάνει ο συνδρομητής του πρώτου σε συνδρομητή του δεύτερου δικτύου. Με τη μείωσή του θα επωφεληθεί άμεσα και ο καταναλωτής που σήμερα επιβαρύνεται με τη χρέωση. 


http://www.newsit.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)