Τίτλοι τέλους για τους REM. Διάλυση μετά από πορεία 31 χρόνων !!! (video)

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και χρειάστηκε να το ελέγξουμε δυο φορές πριν σιγουρευτούμε. Το συγκρότημα των R.E.M. ανακοίνωσε τη διάλυσή του έπειτα από 31 χρόνια επιτυχημένης μουσικής πορείας. 
Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site των R.E.M. αναφέρει τα εξής: «Σαν μακρόχρονοι φίλοι και “συνένοχοι”, αποφασίσαμε σήμερα να ορίσουμε το τέλος της μπάντας. 

Φεύγουμε αισθανόμενοι μεγάλη ευγνωμοσύνη, πληρότητα και κατάπληξη για όλα όσα έχουμε επιτύχει ως τώρα». Λίγο αργότερα η ανακοίνωση εμπλουτίστηκε με σχόλια των μελών και αναφορές στο σκεπτικό της διάλυσης.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους οι R.E.M. έχουν κυκλοφορήσει 15 album και έχουν κάνει άπειρες ζωντανές εμφανίσεις (δύο εκ των οποίων στην Αθήνα). 
Με αφετηρία την Αθήνα της Georgia των ΗΠΑ, αφήνουν πίσω τους τραγούδια που θα μείνουν χαραγμένα ανεξίτηλα στις μνήμες μας. Ανάμεσά τους τα Losing My Religion, Drive, Everybody Hurts, Man On The Moon, It’s The End Of The World As We Know It, Bang And Blame, What’s The Frequency Kenneth και πολλά ακόμα. Ο τελευταίος δίσκος τους με τίτλο 'Collapse Into Now' κυκλοφόρησε φέτος τον Μάρτιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)