"Μπλόγκερ" αποκάλυψε την αξία των ρολογιών Κινέζων αξιωματούχων !!!

Οι κινεζικές αρχές κατηγορούνται ότι "λογόκριναν" την έρευνα που είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ένας μπλόγκερ και αφορούσε τα πανάκριβα ρολόγια που φορούν οι υψηλόβαθμοι Κινέζοι αξιωματούχοι.

Ο μπλόγκερ, που αποκαλείται "Χουαγκουοσανζονγκσούτζι" είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τη νύχτα του Σαββάτου η έρευνά του σβήστηκε από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo (το κινεζικό αντίστοιχο του Twitter). Ο ίδιος αποδίδει τη λογοκρισία στις "πιέσεις της υπηρεσίας Προπαγάνδας".


Ο μπλόγκερ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες Κινέζων αξιωματούχων αναγράφοντας, αφού έκανε έρευνα, τη μάρκα και την αξία του ρολογιού τους. Για παράδειγμα, κάτω από τη φωτογραφία του Σουν Τζινγκμιάο, του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της επαρχίας Ζετζιάνγκ, έγραφε ότι φορά ένα Rolex αξίας 70.000 γουάν (περίπου 8.000 ευρώ). Ακόμη ακριβότερο, αξίας 100.000 γουάν ή 11.000 ευρώ, ήταν το ρολόι Piaget Emperador του Ζουν Ουενζάνγκ, του αντιπροέδρου της Εθνικής Σχολής Διοίκησης της Κίνας.


Να σημειωθεί πάντως ότι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα" χαιρέτισε την πρωτοβουλία του μπλόγκερ τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες καταπολέμησης της διαφθοράς πρέπει να "εμπνευστούν" από τη μέθοδο που ακολούθησε αυτός. "Ένα απλό ρολόι μπορεί να αποκαλύψει τις κρυμμένες πράξεις διαφθοράς ορισμένων αξιωματούχων και αυτό δείχνει ότι η διαφθορά αφήνει ίχνη", προειδοποίησε το πρακτορείο.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
www.real.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Sharpedon είπε…
"Να σημειωθεί πάντως ότι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων "Νέα Κίνα" χαιρέτισε την πρωτοβουλία του μπλόγκερ τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες καταπολέμησης της διαφθοράς πρέπει να "εμπνευστούν" από τη μέθοδο που ακολούθησε..."

Μέντολες βέβαια. Η Κίνα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα παγκοσμίως, με το πιο άγριο, άδικο και άνισο καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα, που ενισχύεται περισσότερο από τον ψευδοκομμουνιστικό ολοκληρωτισμό που έχουν επιβάλλει. Είναι ακριβώς η χώρα την οποια περιέγραφε ο Όργουελ στο 1984, και Μεγάλος Αδερφός δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος αλλά οι μερικές χιλιάδες της ηγεσίας τους που απομυζούν σαν βδέλες 1,5 δις ψυχές...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)