Θέλουν να μας μάθουν "μακεδονικά" !!!

Σε μία ακόμα προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι Μακεδόνες, οι Σκοπιανοί αξιοποιούν το διαδίκτυο, παραδίδοντας μαθήματα "μακεδονικής" γλώσσας.

"Μάθετε Μακεντόνσκι on-line" είναι ο τίτλος διαδικτυακού προγράμματος που ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί, για τους Σλάβους που κατοικούν στην Ελλάδα και πηγαίνουν σε δημοτικό σχολείο.

Οι εγγραφές ξεκινούν από αύριο, και οι τάξεις που θα δημιουργηθούν, θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 17 Οκτωβρίου.

Η διδασκαλία της "μακεντόνσκι", σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό portal "Kurir", είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η συμπλήρωση μια φόρμας.

Στη συνέχεια ο κάθε σπουδαστής θα λάβει το πρόγραμμα των τάξεων, της εκπαίδευσης και θα καταταχθεί στην τάξη που πρόκειται να παρακολουθήσει.

"Η διδασκαλία θα γίνεται από Σκοπιανούς δασκάλους με πολυμέσα όπου οι μαθητές της κάθε τάξης θα έχουν ήχο και οπτική επικοινωνία, σύμφωνα με τις τελευταίες μεθόδους της πληροφορικής, για on-line διδασκαλία", ενημερώνει ο ιδρυτής και επικεφαλής του "Учи македонски –онлајн"/ "μάθε 'μακεδονικά' - on line", Μίτκο Γιοβανόφ.

Το εξειδικευμένο σχολείο, όπως σημείωσε, θα είναι σε απευθείας σύνδεση με τους μαθητές της ομογένειας.

Τα μαθήματα θα ακολουθήσουν το επίσημο κυβερνητικό διδακτικό πρόγραμμα και κάθε τάξη θα έχει 10 μαθητές.

Η διδασκαλία της γλώσσας θα χωρίζεται σε τρία επίπεδα -αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων- και κάθε επίπεδο περιλαμβάνει 35 ώρες.

Οι απόφοιτοι, κατόπιν εξετάσεων, θα λαμβάνουν από επιτροπή τα αντίστοιχα διπλώματα που ισχύουν στη χώρα.

news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)