H υποτιθέμενη φιλανθρωπία της ιδιωτικής τηλεόρασης !!!

Τα σπασμένα καρπούζια και τα κουτιά φιλανθρωπίας κάτω απ την ίδια στέγη.  

Τις προάλλες στην εκπομπή «Όλα» έπαιξε ένα απόσπασμα απ το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που δεν έχει ακόμα προβληθεί.

Στο βίντεο μια γυναίκα με τεράστια στήθη, σπάει ένα καρπούζι. Το βίντεο έπαιξε τρεις φορές. Η επανάληψη της εικόνας έκανε το θέαμα θλιβερότερο και τα σχόλια της κριτικής εκπομπής που ήταν καλεσμένοι απλά μεγάλωναν τη  θλίψη(μου).

Μισή ώρα αργότερα πάνω στο ζαπινγκ, και λίγο πριν πατήσω το off του τηλεκοντρολ θα έπεφτα πάνω στο διαφημιστικό της εκπομπής «Με αγάπη». Η Μαρί Κυριακού  μας καλούσε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο σε ένα σποτάκι που θα το χαρακτήριζες μέχρι και φιλανθρωπικό αν δεν έβλεπες αυτές τις φωτογραφίες απ τις βραβεύσεις της εκπομπής να έχουν κατακλείσει την οθόνη.

Αυτή η μανία των ιδιωτικών καναλιών, που μέσα στην προσπάθεια τους να ακολουθήσουν τη μόδα της φιλανθρωπίας τώρα που γυρίζει, ενώ την ίδια στιγμή πρέπει να προβάλουν εικόνες που υποβιβάζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι κάτι καινούριο. Όμως η εποχή που διανύουμε ρίχνει τον μεγεθυντικό φακό πάνω σε αυτές τις τηλεοπτικές εικόνες

Κοιτάς την γυναίκα που σπάει τα καρπούζια με τα στήθη της και σκέφτεσαι «που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για ένα χρηματικό ποσό». Βλέπεις την κυρία Κυριακού να διαφημίζει την εκπομπή φιλανθρωπίας και αναρωτιέσαι αν θα μπορούσε να βοηθήσει ανθρώπους αθόρυβα, αν θα ήθελε να βοηθήσει ανθρώπους αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διαφημιστικά σποτάκια.

Το σίγουρο είναι ότι το μόνο που θέλουν από εμάς τα ιδιωτικά κανάλια  είναι να τσιμπήσουμε με όποιο δόλωμα μας ρίξουν.

Ας σταματήσουν κάτω απ την ίδια στέγη να τοποθετούν την (υποτιθέμενη έστω) φιλανθρωπία και τη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Σπασμένα ή όχι δεν χωράνε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Σχόλια

Ο χρήστης ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε…
Σημεία των δύσοσμων καιρών μας...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)