Έρχεται νέα «καυτή» απεργιακή εβδομάδα !!!

Εορταστική ταλαιπωρία επιφυλάσσει  για το επιβατικό κοινό η βδομάδα που έρχεται εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Φαίνεται πως ο Γολγοθάς που τραβούν οι πολίτες θα δουλέψει… υπερωρίες δημιουργώντας για ακόμη μία φορά τα γνωστά προβλήματα κυκλοφοριακής ασφυξίας, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας.

Καθώς η τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα είναι και παραδοσιακά η εβδομάδα που ο περισσότερος κόσμος κάνει τα ψώνια των εορτών, οι έμποροι και οι καταστηματάρχες βλέπουν τις τελευταίες τους ελπίδες για να «ρεφάρουν» ζημιές ολόκληρης της χρονιάς να εξανεμίζονται…

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς αναμένεται να είναι:

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου: Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία εκτός από τα λεωφορεία τα οποία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου: Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Στάση εργασίας από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ για τον προϋπολογισμό

Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) κήρυξαν 3ωρη στάση εργασίας 12 με 3 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στη 1 μ.μ. στο Σύνταγμα για την προσεχή Τετάρτη (22/12) που στη Βουλή θα τεθεί προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του 2011.

Η ΟΛΜΕ, εξάλλου, κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας δύο ωρών για την Τετάρτη, από τις 12.00 ως τις 14.00 για την πρωινή βάρδια και από τις 14.00 ως τις 16.00 για την απογευματινή.

www.star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)