Εντυπωσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός !!!

Ο Κάρσον Ουίλιαμς, ηλεκτρολόγος μηχανικός, από το Οχάιο των ΗΠΑ δημιούργησε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στολίζοντας το σπίτι του με 26.000 λαμπάκια. Αυτό βέβαια είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο. Ο Κάρσον όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα συνδυάζοντας το άναμμα των φώτων με μουσική δημιουργώντας μια εντυπωσιακή «χορογραφία». Αν και χρειάστηκε 2 μήνες δουλειά και περισσότερα από 10000$, το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.
Ήταν τόσο το μεράκι του δημιουργού που έλαβε υπ’ όψιν του και την παραμικρή λεπτομέρεια. Για να μην ενοχλεί τους γείτονες αλλά ταυτόχρονα να μην απογοητεύσει τους χιλιάδες κατοίκων που συνέρρεαν για να θαυμάσουν το μοναδικό  χριστουγεννιάτικο σκηνικό έκανε κάτι πρωτότυπο. Δημιούργησε ένα μικρής εμβέλειας ραδιοφωνικό σταθμό ώστε όλοι να μπορούν να ακούσουν τη μουσική από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου τους! Μάλιστα υπήρχαν πινακίδες που υποδείκνυαν σε ποια συχνότητα να συντονιστούν.
Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του, που το θέαμα αποτέλεσε μέρος σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες.

Το τραγούδι είναι το Wizards of winter από την The Trans-Siberian Orchestra, μία μπάντα που δημιουργήθηκε από κάποια μέλη των Savatage και παίζει »συμφωνικό heavy metal». Τα περισσότερα τους album έχουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
perierga.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τέλειο !!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)