Καιρός !!!

Έρχονται βροχές και χιόνια!

Μην ανησυχείτε…  Τα νέα για το τι καιρό θα έχει τις επόμενες μέρες είναι καλά… Τουλάχιστον για αυτούς που θέλουν λίγο τσουχτερό κρύο και αναμμένο τζάκι ανήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι λοιπόν, επιδείνωση του καιρού θα έχουμε από το απόγευμα της Δευτέρας καθώς βροχές και χιόνια, -επιτέλους- θα κάνουν την εμφάνιση τους! Εκεί που κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικο της προηγούμενες μέρες –που λέει ο λόγος-, αφού η θερμοκρασία κυμαινόταν στους 19-20 βαθμούς Κελσίου, τις επόμενες ώρες ντυθείτε καλά… όχι τίποτα άλλο αλλά η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα φθάσει τους 6 και δεν λέει να κρυώσετε χρονιάρες μέρες!
 
Αναλυτικά, για σήμερα  προβλέπονται βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καταιγίδες στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Βορείου Ελλάδος και πτώση της θερμοκρασίας.


Πάντως όσο θα περνούν οι μέρες η θερμοκρασία θα πέφτει όλο και περισσότερο φτάνοντας του 6 βαθμούς στην Αθήνα τα μέσα της εβδομάδας ενώ στη Θράκη το θερμόμετρο θα δείχνει -1, στην Ανατολική Μακεδονία-7, και στην Ήπειρο και την Θεσσαλία -1 μέχρι και 6 βαθμούς.

www.star.gr

Σχόλια

Ο χρήστης καιρος είπε…
Χαρτης χιονιου!!!! http://www.toukairou.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)