Στη φυλακή γιατί έγραψε στο Facebook «δεν υπάρχει Θεός» !!!

Η αστυνομία της Ινδονησίας συνέλαβε πολίτη επειδή  έγραψε στο προφίλ του στο Facebook, «δεν υπάρχει θεός, άγγελοι, παράδεισος και κόλαση».  

Μετά τη δημοσίευση του σχολίου του, μια ομάδα πολιτών, μεταξύ αυτών και συνάδελφοι του, τον προπηλάκισαν στο γραφείο του στην περιοχή Pulau Punjung και τον μετέφεραν με τη βία στο αστυνομικό τμήμα. Τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και για πέντε χρόνια, αν δεν δηλώσει την πίστη του σε έναν από τους θεούς των έξι θρησκειών που αναγνωρίζονται στην Ινδονησία. 

Ο Αlexander, όπως είναι το όνομα του συλληφθέντος, έγραψε στον τοίχο του στο Facebook, ότι δεν πιστεύει σε θεούς, επειδή βλέπει το κακό, τον πόνο, το έγκλημα και τις καταστροφές στη γη. «Αν ο θεός πράγματι υπάρχει, γιατί να επιτρέπει να συμβαίνουν τόσα κακά; Αν ο θεός είναι ελεήμων, τότε έπρεπε να συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα», έγραψε στην ανάρτηση που τον οδήγησε στη σύλληψη. 

Ο ίδιος μετά τη σύλληψη του είπε ότι δεν έχει ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα με την ανάρτηση του. «Όταν έφτασα στο γραφείο, ένας όχλος με άρπαξε και με πήγε στην αστυνομία». 

Ο επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας στην οποία δουλεύει ο 31χρονος θέλει μάλιστα τώρα να τον απολύσει: «Θα περιμένουμε τη νομική διαδικασία και θα πράξουμε αναλόγως», δήλωσε στα Μέσα, τονίζοντας ότι τον είχε προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει θέση για τους άθεους στην Ινδονησία.

 http://www.sigmalive.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)