Ανήλικοι κλέφτες λεηλατούν την Πελοπόννησο !!!

Στο έλεος ανήλικων κακοποιών βρίσκεται η Πελοπόννησος! Μέσα σε ένα μόλις 24ωρο, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών σε διαφορετικά σημεία της περιφέρειας με λεία αυτοκίνητα, μηχανάκια, μέταλλα και ξυλεία, στις οποίες εμπλέκονται παιδιά άλλοτε μόνα τους και άλλοτε με την «καθοδήγηση» ενηλίκων!

Στη Γαστούνη, εξιχνιάστηκαν ένδεκα κλοπές οχημάτων που είχαν γίνει τους τελευταίους δυο μήνες! Δράστες ήταν δυο ανήλικοι οι οποίοι είχαν διαρρήξει με αιχμηρό αντικείμενο εννέα αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψαν μικρά χρηματικά ποσά, ράδιο-cd και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, ενώ έκλεψαν και δυο μοτοποδήλατα τα οποία πούλησαν για… 40 ευρώ σε έναν 55χρονο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο τσιγγάνοι ηλικίας 23 και 16 χρόνων την στιγμή που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο μιας βιοτεχνίας και άρπαξαν σίδερα και αλουμίνια αξίας 2.500 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Στο Ναύπλιο, μια 15χρονη, δυο συνομήλικοί της και ένας 10χρονος (!), όλοι τσιγγάνοι, τρύπωσαν σε ένα εργοτάξιο και άρχισαν να φορτώνουν ξυλεία στο φορτηγό ενός 25χρονου! Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και τους συνέλαβαν. Οι ανήλικοι και ο συνεργός τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

www.thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews