Η ορχήστρα του βυθού !!! (video)

Εκατοντάδες δύτες έπαιξαν μουσική στο βυθό του Εθνικού Θαλάσσιου Καταφυγίου στη Φλόριντα. Στόχος τους να στείλουν οικολογικό μήνυμα.

Ο βυθός κρύβει εκπλήξεις, οι οποίες κάποιες φορές είναι πολύ διασκεδαστικές. Περισσότεροι από 500 δύτες και κολυμβητές κατέβηκαν στο Εθνικό Θαλάσσιο Καταφύγιο της Φλόριντα για να δώσουν μία πρωτότυπη συναυλία.

Ντυμένοι με ευφάνταστα κοστούμια και μουσικά όργανα στο πνεύμα της θάλασσας, απαρτίζουν τη συμφωνική ορχήστρα του βυθού. Με φόντο τον ωκεανό διασκεδάζουν στο υποβρύχιο μουσικό φεστιβάλ σε μία συναυλία, πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Το μουσικό πάρτι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 27ου Υποβρύχιου Φεστιβάλ Μουσικής. Βυθίζονται κάτω από το νερό, παίζουν μουσική και τραγουδούν, συνθέτοντας ένα καταπληκτικό σκηνικό.

Το εκκεντρικό μουσικό δρώμενο προσπαθεί εκτός από το διασκεδαστικό κομμάτι, να ευαισθητοποιήσει και τους ανθρώπους για το θαλάσσιο πλούτο. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το πώς όλοι θα απολαύσουν τον ωκεανό, ελαχιστοποιώντας την ανθρώπινη επίδραση στο σύστημα των κοραλλιογενών υφάλων.

Οι υποβρύχιοι μουσικοί με ευχάριστο τρόπο περνούν ένα περιβαλλοντικό μήνυμα και γιορτάζουν την πολύχρωμη ποικιλία της θάλασσας.

''Διασκεδάζουμε πολύ και παράλληλα επιτελούμε ένα σημαντικό έργο'' δηλώνει Bill Becker, διοργανωτής του φεστιβάλ. ''Τα ψάρια φαίνεται να απολαμβάνουν τη μουσική και χορεύουν στους ρυθμούς μας'' συμπληρώνει.

Μουσικό φεστιβάλ στον βυθό by Matsomenos
news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)