Παρίστανε την 19χρονη κοπέλα για να προσεγγίζει ανήλικα αγόρια στο facebook !!!

Στα χέρια της αστυνομίας των ΗΠΑ έπεσε σάτυρος του facebook  που προσποιούμενος 19χρονη κοπέλα, έχοντας μάλιστα βάλει και φωτογραφίες της, προσέγγιζε ανήλικα αγόρια ...αλλά η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του τον πρόδωσε.

Το αρρωστημένο του σχέδιο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όταν άρχισε να επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με ένα 13χρονο αγόρι. Προσποιούμενος ότι ήταν η Kelly Redkin, αντάλλασε με το νεαρό αγόρι μηνύματα και δώρα, ενώ του ζητούσε γυμνές φωτογραφίες του.
 
Η μητέρα του αγοριού άρχισε να γίνεται καχύποπτη και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανακάλυψε ότι δεν υπήρχε Kelly Redkin παρά μόνο ένας ανώμαλος άντρας!
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που o Dollins πλησίαζε νεαρά αγόρια. Συνολικά από τον Οκτώβριο του 2010, κατηγορείται για 10 περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων και 5 υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας.
 
Η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει μέχρι στιγμής από που ξεσήκωσε τις φωτογραφίες της Kelly Redkin, αλλά πιθανότατα ανήκουν σε κάποιο τυχαίο κορίτσι στο Facebook που δεν έχει την παραμικρή ιδεά για το τι συνέβη…
http://www.techgear.gr/
papatzides.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)