Συλλυπητήρια της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας για την τραγωδία στην Κύπρο !!!

Συλλυπητήρια εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στο τραγικό ατύχημα στη ναυτική βάση στην περιοχή Ζύγι της Λεμεσού, ενώ επικοινωνία με τον κύπριο ομόλογό του Μ. Κυπριανού είχε ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Σ.Λαμπρινίδης.

Ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε: «Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού θέλω καταρχήν να εκφράσω τα πιο βαθιά συλλυπητήρια, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον Κυπριακό Ελληνισμό, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δ. Χριστόφια, στην Κυβέρνηση και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις για αυτό το τραγικό γεγονός, που έχει συγκλονίσει την Κύπρο και την Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο Κυπριών πολιτών. Προς τις οικογένειες των νεκρών εκφράζω, επίσης, τη βαθιά μας οδύνη και τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

«Επικοινώνησα, ήδη, με το συνάδελφό μου Κύπριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κώστα Παπακώστα, προς τον οποίο μετέφερα τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και του εξέφρασα την ετοιμότητα της Ελλάδας και του Υπουργείου μας για την παροχή κάθε βοήθειας που θα ήταν αναγκαία. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία, όπως και ο κ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο κ. Π. Τσαλικίδη, από τον οποίο ενημερωνόμαστε για τα τραγικά γεγονότα» κατέληξε.

Επικοινωνία Λαμπρινίδη-Κυπριανού 


Με αφορμή την τραγική είδηση για τις εκρήξεις στη Ναυτική Βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, ο Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης επικοινώνησε προ ολίγου με τον Κύπριο ομόλογό του Μάρκο Κυπριανού. Ο κ. Λαμπρινίδης εξέφρασε τη συμπαράσταση της Ελλάδας στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η Κύπρος και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία έχει ενημερώσει τις Κυπριακές Αρχές για την ετοιμότητα της χώρας μας να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο την Κύπρο για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

www.newpost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)