Ο μεγαλύτερος δίσκος βινυλίου στον κόσμο !!! (video)

Πρόσφατα η εταιρεία Madison Square Garden αγόρασε το θρυλικό Los Angeles Forum, το οποίο υπήρξε η έδρα της ομάδας του NBA L.A. Lakers, τη χρυσή δεκαετία του 80. 

Οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε έναν εντυπωσιακό χώρο συναυλιών επενδύοντας πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για την ανακατασκευή του. 

Για να γιορτάσουν το γεγονός της ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου, αλλά και για να τιμήσουν τόσο το χώρο και την ιστορία του, όσο και την εμβληματικό χαρακτήρα του συγκροτήματος, οι ιθύνοντες της εταιρείας εγκατέστησαν στην οροφή ένα τεράστιο, περιστρεφόμενο ομοίωμα του δίσκου των Eagles, Hotel California. 

Για την συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση χρειάστηκαν 25 τόνοι υλικών, 15 χιλιάδες φώτα Led, 1.600 μέτρα αλουμίνιου για το πλέγμα στήριξης και πάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα πραγματικού, τυπωμένου βινυλίου. 

Έτσι, με ταχύτητα περιστροφής που φτάνει περίπου τα 27χλμ. την ώρα και διάμετρο 124 μέτρα, ο νέος συναυλιακός χώρος μπορεί πλέον να περηφανεύεται ότι καλύπτεται από τον μεγαλύτερο δίσκο βινυλίου που κατασκευάστηκε ποτέ. 

Δείτε το βίντεο:

http://www.lifo.gr
ρόσφατα η εταιρεία Madison Square Garden αγόρασε το θρυλικό Los Angeles Forum, το οποίο υπήρξε η έδρα της ομάδας του NBA L.A. Lakers, τη χρυσή δεκαετία του 80. Οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε έναν εντυπωσιακό χώρο συναυλιών επενδύοντας πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για την ανακατασκευή του. Για να γιορτάσουν το γεγονός της ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου, αλλά και για να τιμήσουν τόσο το χώρο και την ιστορία του, όσο και την εμβληματικό χαρακτήρα του συγκροτήματος, οι ιθύνοντες της εταιρείας εγκατέστησαν στην οροφή ένα τεράστιο, περιστρεφόμενο ομοίωμα του δίσκου των Eagles, Hotel California. Για την συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση χρειάστηκαν 25 τόνοι υλικών, 15 χιλιάδες φώτα Led, 1.600 μέτρα αλουμίνιου για το πλέγμα στήριξης και πάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα πραγματικού, τυπωμένου βινυλίου. Έτσι, με ταχύτητα περιστροφής που φτάνει περίπου τα 27χλμ. την ώρα και διάμετρο 124 μέτρα, ο νέος συναυλιακός χώρος μπορεί πλέον να περηφανεύεται ότι καλύπτεται από τον μεγαλύτερο δίσκο βινυλίου που κατασκευάστηκε ποτέ. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 15 Ιανουαρίου, με 6 συναυλίες των Eagles. Δείτε το βίντεο: Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

Άγιος Φανούριος !!! (συνταγή φανουρόπιτας)