Ταΐστε τις αγελάδες σας με… Bitcoin !!!

Οι ψηφιακές αγελάδες θέλουν και … ηλεκτρονική τροφή. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι επικεφαλής της εταιρείας Zynga –κατασκευάστριας του δημοφιλούς Farmville- καθώς πλέον επιτρέπουν στους πελάτες τους να πληρώνουν και με Bitcoin.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η δημοφιλής εταιρεία online παιχνιδιών Zynga, η εταιρεία πλέον δέχεται μεταξύ των άλλων μεθόδων πληρωμής δοκιμαστικά και Βitcoins για την αγορά υπηρεσιών στα παιχνίδια τους. 

Αυτό σημαίνει ότι όσοι θέλουν να ενισχύσουν τη σοδειά τους στο Farmville, τις μαγειρικές τους επιδόσεις στο ChefVille ή όποια άλλη υποστήριξη χρειάζονται σε κάποιο από τα δημοφιλέστατα παιχνίδια της (CastleVille, CoasterVille, Hidden Chronicles, Hidden Shadows, CityVille κ.α.) θα μπορούν μέσω της υπηρεσίας BitPay να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις πληρωμές τους. Η Zynga, προχωρά σε αυτή τη δοκιμαστική χρήση του Βitcoin, βασισμένη στην τεράστια επιτυχία του ψηφιακού νομίσματος.

Τέτοιες κινήσεις αναμένεται να δώσουν νέα τροφή στην ταχύτατη ανάπτυξη της χρήσης του ψηφιακού νομίσματος, όπως αποδεικνύει και η επιστροφή της ισοτιμίας του Βitcoin έναντι του δολαρίου στα 1.100 δολάρια στο ανταλλακτήριο Mt. Gox. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος του 2013, η Overstock, ένας από τους μεγαλύτερους λιανεμπόρους στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι δέχεται Βitcoins στις συναλλαγές στα ηλεκτρονικά της καταστήματα.

Την ίδια στιγμή πάντως, συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές ανησυχίες τελευταία σχετικά με το μέλλον του ψηφιακού νομίσματος Βitcoin ενώ οι κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως υψώνουν εμπόδια στη χρήση του, με αφορμή τις καταγγελίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
http://news.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)